دیدگاه هنرمندان سینما و تلویزیون درباره نقاشی‌های سیروس مقدم

تعدادی از هنرمندان ضن بازدید از نمایشگاه نقاشی‌های سیروس مقدم با عنوان «شرجی» از این آثار گفتند.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، «شرجی» عنوان نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های سیروس مقدم است که به دو دوره نقاشی‌های وی اختصاص دارد. این نمایشگاه روز پنجشنبه و جمعه سوم و چهارم اسفندماه در گالری گویه افتتاح شد.

سیروس مقدم هنرمند باسابقه و کارگردان سینما و تلویزیون که در رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرده است، پس از ۴۵ سال دوری از هنر نقاشی، نمایشگاهی از آثار قدیمی و جدیدش را که حدوداً متشکل از ۵۰ تابلوی نقاشی و طراحی است، روی دیوار برده است.

علی اوجی تهیه کننده سینما پس از بازدید از نمایشگاه نقاشی های سیروس مقدم درباره آثار این نمایشگاه و نقاشی کردن آقای مقدم گفت: سیروس مقدم کارگردان درجه یکی هستند و آثار بسیار فوق‌العاده‌ای در سینما و تلویزیون ساخته‌اند اما این نمایشگاه واقعاً من را سوپرایز کرد و مطمئنم مخاطبان دیگر را نیز شگفت‌زده می‌کند. آثار نقاشی آقای مقدم واقعاً متفاوت هستند و برای خود من نیز واقعاً اینگونه بود.

وی همچنین بیان کرد: اطلاع نداشتم که آقای مقدم شاگرد هانیبال الخاص بوده است ولی از سبک و قلم در آثارش کاملاً مشخص است که شاگرد استاد الخاص بوده‌اند، به ویژه آثاری که مربوط به دهه پنجاه است، چراکه خیلی به فضای آثار استاد الخاص نزدیک هستند.

هومن حاجی عبداللهی بازیگر سریال «پایتخت» نیز در سخنانی بیان کرد: این قدر آقای مقدم را دوست دارم، به دیدن نمایشگاه نقاشی هایش آمدم تا هم او را ببینم و هم توفیقی بود که آثارشان را هم تماشا کنم. من هم در کنار آقای مقدم حالم خوب است و هم وقتی در فضای نمایشگاه نقاشی‌ «شرجی» قرار گرفتم حالم خوب بود.

وی تصریح کرد: فضای نقاشی‌های سیروس مقدم نیز بسیار گرم و صمیمی داشت و همچون خود آقای مقدم که آرامش درونی دارد، نقاشی‌ها نیز حالی آشفته و عجیب نداشت و همچون زمانی که سرکار هستیم و برای ما تکیه گاه هستند، اینجا هم انرژی او در آثار تاثیر داشته و این حال خوب به مخاطب انتقال پیدا می‌کند.

علیرضا نجف‌زاده کارگردان سریال «خوشنام» که پیش از آغاز فعالیت حرفه‌ای خود در فیلم و سریال‌سازی، دستیار سیروس مقدم بوده است، با حضور در نمایشگاه «شرجی» درباره این آثار اظهار کرد: من سال‌هاست آقای مقدم را می‌شناسم، می‌دانستم که خیلی جدی به نقاشی نگاه می‌کنند و جسته و گریخته کارهای ایشان را که دی انجام می‌دادند، دیده بودم وی فکر نمی‌کردم طی یکی دو سال، نقاشی را اینقدر جدی دنبال کردند.

وی تصریح کرد: از اینکه آقای مقدم به نقاشی پرداختند، هم افسوس خوردم هم خوشحال شدم؛ خوشحال شدم که هنرمندی همچون آقای مقدم می‌تواند دنبال علایقش برود و در شرایطی جدید خودش را محک بزند و نتیجه‌اش هم بسیار خوب بوده است. از طرف دیگر افسوس خوردم که اتفاقی افتاد و شرایطی شد تا آقای مقدم از فیلمسازی به سمت نقاشی سوق پیدا کند و به نظر من حیف است.

کارگردان سریال «خوشنام» گفت: از جنبه‌ای دیگر، این تابلوهای نقاشی، تکرار آقایی مقدم هستند که گاهی در قالب نقاشی و گاهی در قالب فیلم و سریال اتفاق می‌افتد که هر کدام از این رسانه‌ها مخاطب خودشان را دارند. اما از آنجایی که مخاطبان رسانه فیلم و سریال، مخاطب گسترده‌تری دارد، به نظر من حیف است که امثال آقای مقدم را که یکی از پرکارترین سریال‎سازان بوده است، محدود به مخاطب خاص کنیم و از این منظر افسوس خوردم.

نجف زاده بیان کرد: آقای مقدم همچون یک کودک و جوان سرزنده است و خوشحالم که همچون زمانی که سر کارهای قبلی شان نیز سرزنده و کودکانه حضور داشتند، در حوزه نقاشی نیز اینگونه وارد شدند که در تابلوهای نقاشی نیز بروز کرده است.

نمایشگاه نقاشی سیروس مقدم تا روز ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ در گالری گویه واقع در میدان هفت‌تیر، خیابان لطفی، نرسیده به مشاهیر، شماره ۳۹  برقرار است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402121100487
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha